Referenser


24 05 14
Gunilla Andersson med familj, Karlskrona

"Funderar ni på att skaffa en sibirisk katt så tveka inte att ta eran katt från Katteria Bäckstedt’s 
Har haft djur tidigare uppfödare men Mari-Anne och Mikael tog oss med storm! Att få så fin katt och otroligt temperament och van vid människor barn som vuxna är ovanligt! 

Dag ett få så fin kontakt och kontinuerligt uppföljning av sin kattunge är a och o. När man tittar till i mobilen så har vi fått en bild eller uppdatering som är så värdefullt. 

Katterna är vana vid liv och rörelse otroligt sociala och så fint skötta. När man sedan kommer hem med sin lilla kattunge så finns de fortfarande där som bollplank råd och tips. Inga pekpinnar någon gång för si eller så utan fötterna på jorden och få tips för hur vi ska lösa på bästa sätt. 

Vi är så otroligt glada över att just vi fick våran lilla Gunhild från just er, måste ha varit någon mening med allt! 

Tveka inte att kontakta Katteria Bäckstedt’s om ni är intresserade av en kattunge med fina kvalite och så otroligt sociala katter! Sen att det nästan känns som man välkomnas som en familjemedlem är bara ett stort härligt plus! 🥰 

Vill vi ha en katt till framöver vet vi vart vi ska vända oss trots långa resan från Karlskrona till Kungsör för den resan är värd varje krona! 

Går resan omvänt är både du Mari-Anne och Mikael välkomna till oss i Karlskrona så ska vi visa er skärgården med katt 🐈‍⬛ 

Vi kommer aldrig glömma ert mottagande vi fick dag ett! 💕

Oss behöver ni inte fråga om vi rekommenderar Katteria Bäckstedt’s
för svaret blir ett rungande JA!
 🙌🏼 

Kram 
Gunilla och Joakim 
David, Emma, Ellen 


 


23 12 27
Erica Stålberg, Sandviken

”Kan rekommendera Katteria Bäckstedt’s varmt, vår Dante på 9mån är en urmysig kille som älskar gos och är väldigt social. Kattungarna hade en fin uppväxt i Kungsör och vi fick kontinuerliga uppdateringar och en fin personlig kontakt med uppfödarna. 
Vi bor i Örta i lägenhet med våra två sibiriska killar.😻”
23 07 27
Kicki Wiström, Järfälla:

”Som vi har väntat på vår lilla Figaro! Vi är så glada att det blev just han som fick bli vår nya familjemedlem! 

Vi är väldigt glada över den fina kontakten vi haft med vår uppfödare från dag ett. Vi är också tacksamma över en uppfödare som verkligen lägger både tid och hjärta för att ge alla kattungar den bästa möjliga starten i livet och som lägger mycket fokus på att umgås med katterna och socialisera dem. 

Tack Mari-Anne och Mikael Bäckstedt för förtroendet och för världens gosigaste kattpojke !”🩵
23 07 16
-Från Forum för sibirisk katt-
Petra KarlssonJönköping:

”Jag vill säga tack till Katteria Bäckstedt’s Luna Mari-Anne Bäckstedt och Mikael.  Vilken kattunge vi har fått! Vilket temperament. Så cool finner sig direkt framåt.
Vår Neva kille dock lite sur men han börjar bli mer och mer nyfiken på vårt tillskott i familjen.”23 07 15
-Från Forum för sibirisk katt-
Cecilia Hedmo, Jönköping:

”Äntligen kan jag göra mitt första inlägg här med vår alldeles egna nya fantastiska familjemedlem. Hon har bara varit del av familjen i ett dygn men hon har redan tagit våra hjärtan med storm. Så social, kelig och lekfull ❤️ Älskade lilla hjärtegryn, älskade lilla Rut. Bäckstedt’s B’ Katniss Rut Magnifique. 
Tack Mari-Anne och Per-Mikael❣️ — med Katteria Bäckstedt’s.”
”Vilka fina katter ni uppfostrat. Inte bara fina att se på, helt fantastiskt fina i temperament ❤️”23 06 17
Jennie Hagelin, Arvika:

” Vi är så nöjda över vårt val av uppfödare, så bra katter är svårt att hitta! Vår lilla Elsa är så trygg, lugn, sociala och kärleksfull! Jag slutar inte att förvånas över hur duktig och underbar hon är! Vi är också nöjda eftersom att vi fått ett så bra bemötande, vi har hela tiden haft en god kontakt så att allt har känts tryggt och bra. Jag har hela tiden känt att jag kan ställa vilka frågor som helst utan att bli dömd men också fått mycket bra info utan att behöva fråga. Jag är tacksam att vi fått följa Elsa från första stund och att dom tagit sig tid att hela tiden uppdatera oss om henne. Det har varit underbart att se hur bra kattungarna men även föräldrarna har det, katterna är en del av familjen och mycket älskade, tror att även det spelar en stor roll i att det är så lugna och trygga. 
Vi kommer absolut att vända oss till Katteria Bäckstedt’s igen om vi ska utöka familjen och vi rekommenderar dom starkt!”
23 06 16 
Carl Bengtsson, Skövde:

”Jag har hela tiden från tingning haft en god kontakt med uppfödaren, som varit trevlig och svarat på alla mina frågor om min kattunge. Kattungarna är fina, välskötta och trygga, och är uppfödda i ett rent och ordnat hem (vilket jag tycker är viktigt, då man inte ska behöva känna att man som köpare kommer och ”räddar” kattungen). Ciaphas fann sig snabbt väl till rätta hemma hos mig, och jag fick dessutom med mig hem två kassar med olika produkter, lite leksaker samt en tavla på Ciaphas när han var sex veckor gammal, som var jättefin! 
Jag vet också att jag alltid kan vända mig till uppfödaren om jag skulle behöva i framtiden. 
Om du har tänkt att köpa en sibirisk kattunge, så rekommenderar jag Katteria Bäckstedt’s varmt!”
Kommentarer

Jag är intresserad av en kattunge/att bli fodervärd!

Namn

E-post *

Meddelande *

Populära inlägg