Lilla Bianca är ledig!


 Idag äger många skolavslutningar rum, och det är ett tydligt tecken på att sommaren äntligen har kommit. Det har ju dessutom varit varmt och torrt ett bra tag, nästan så att man längtar efter regn, i alla fall för att växtligheten så väl behöver det. Våra katter trivs bäst inomhus just nu, och vill inte gärna ligga i solen mer än korta stunder. Kattungarna, som nu är snart 12 veckor respektive 8 veckor, far runt i huset och leker så att dammet ryker och lägger sig som ett tunt lager på allt som kommer i dess väg. Det är glada små kattungar vi har, harmoniska och rara.

Chablis kull om två lämnar oss nästa vecka, och gud ska veta att det kommer att bli jobbigt. Jag vaknar varje morgon med en spinnande liten Isolde/Elsa tätt bredvid mig i sängen, och Tristan/Ciaphus brukar ligga vid huvudkudden och snusa. Jag hoppas att deras blivande människor ger dem samma möjlighet.
Jag kan se rtedan nu att Elsa kommer att bli en mycket vacker katt. Det finns flera bilder här på hemsidan under "Studiobilder", så jag hoppas att hennes ägare kommer att vilja ställa ut henne och få en bedömning.

Det finns nu en otingad kattunge kvar i Chantals kull om sju. Vi behåller en av de vita, Blanche, eftersom jag alltid har önskat mig en vit sibir, så vackra, men lilla vita Bianca är kvar och hon är så kelig och go´. Vi önskar att hon kan hitta ett fint hem, med kattälskande människor, precis som vi.
Hon är klar att flytta den 13:e juli.

Ta gärna kontakt med oss via vår kontaktruta längst ner här på sidan vid intresse.
Det är fritt fram att komma hit och titta!  :-)Kommentarer

Jag är intresserad av en kattunge/att bli fodervärd!

Namn

E-post *

Meddelande *

Populära inlägg