Nu har de kommit!

I onsdags morse kl 15.30 ca så födde Chantal den första kattungen på exakt beräknad dag, så det var bra gjort av matte..  ;-)

Ut tittade fem stycken kattungar, fyra pojkar och en flicka. Flickan är svart solid, en pojke är röd med vitt och tre pojkar är creme med vitt. De äter, frodas och mår alldeles utmärkt. Börjar bli så där runda och goa och lyssnar på min röst när jag pratar med dem. Tänk vad snabbt en liten kattunge lär sig!

Förra gången Chantal fick ungar, så fick hon sju, och då var några av dem lite mindre. Den här gången vägde alla mellan 115-130 g, vilket är väldigt bra vikter. Pappan är stor, och mamma Chantal är också ganska stor, så de har kanske lite att brås på.
På onsdag den 14 februari blir de en vecka gamla, och jag tänkte att jag skulle ta lite "profilbilder" på veckodagen. Tills dess får ni hålla tillgodo med de som följer!

So long från babykrubban..Enda tjejen passar på att äta när brorsorna sover...   :-)Halvsystrarna Celeste och Blanche tar det lugnt i husses kontorsstol..


Kommentarer

Jag är intresserad av en kattunge/att bli fodervärd!

Namn

E-post *

Meddelande *

Populära inlägg