Det går inte att se sig mätt…

Visst är naturen alldeles fantastiskt vidunderlig? Det kommer ut en blind kattunge som genast känner lukten av mat och direkt letar sig fram till en spene genom allt hår. Det går inte med vilken spene som helst heller, utan de får snabbt sina favoriter. Kattungar må vara blinda när de föds, men de utvecklas snabbt och visar sitt temperament väldigt tidigt. Tristan (tror att det kan vara en pojke, men är inte helt säker ännu) är den mindre av de två och han är en riktig liten ettermygga. ”Kom inte hit och ta min spene” eller ”Jag var här först, så kom inte hit”. eller ”Jag vill ha! Ge mig den!”
Chablis är en sådan fin mamma, om än något orolig till en början, men det var ju första gången för henne så helt förståeligt. Vi är faktiskt tacksamma för att det ”bara” blev två. Chantal nedkommer i början av april, och något säger mig att hon kommer att föda flera. Hon är redan nu stor i omfång, vilket Chablis inte riktigt var..😊
Det går inte att se sig mätt på dessa gulliga små…♥️
Miau!

Kommentarer

Jag är intresserad av en kattunge/att bli fodervärd!

Namn

E-post *

Meddelande *

Populära inlägg