Att leva med djurNär man skaffar sig ett djur,
så måste man ta med i beräkningen att livet kommer att bli ganska bundet. Vi har ju i vår familj, alltid haft djur, så vi har lärt oss att se på våra katter som något naturligt som hör till.
Därför inskränker vi vårt liv just nu och stannar hemma mera, och att bara en av oss drar iväg till stugan som ligger tjugo mil härifrån.
Normalt sett så har katterna fått följa med, men just nu, när Chablis är dräktig och beräknas föda om några veckor, så får vi vackert stanna hemma. Vi tar det lugnare, och tar inte emot så många besök heller.
Visst, det finns kanske de som tycker att vi är överdrivet försiktiga, men det säkra före det osäkra är alltid bra. 
Jag anser inte heller att katterna ska behöva vara ensamma någon längre tid, men ibland kan det behövas, för vi har ju jobb att sköta. Av den anledningen så skaffade vi två stycken med bara ett års mellanrum, och gissa om Chablis blev glad när hon fick en kompis! De har så kul tillsammans och hittar alltid på bus, eller tar hand om varann, och är hur rara som helst. Därför rekommenderar jag att om man funderar över att skaffa en kattunge, så planera för två i längden. Djuren mår så mycket bättre i sällskap!  :-)

Kommentarer

Jag är intresserad av en kattunge/att bli fodervärd!

Namn

E-post *

Meddelande *

Populära inlägg