En liten stilstudie av Chantal

 
Idag fick det bli en stilstudie av Chantal. Hon har vägrat att vika från min sida ikväll, och känner sig antagligen lite ensam. Chablis har i vanlig ordning gått och lagt sig för att vila en stund efter maten. Hon blir rundare och tyngre för var dag som går, och vill inte att man pillar henne på magen alltför mycket, men det är ju svårt att låta bli...  :-)
Chantal har fått övertaget, och instinkten om att hon är starkast i "flocken" just nu gör sig påmind. Hon vill gärna få igång Chablis, som inte alls vill bli störd, och busar och jagar henne. Vi får rycka in ibland och vända fokus åt ett annat håll.
Emellertid besökte hon mig ikväll på kontoret, och lade sig på skrivaren och tittade på när jag skrev.
Allt som rör sig är kul, om det nu är mina fingrar som rör sig över tangentbordet, en sömnig fluga på väggen eller en dammtuss i ett hörn. Det är så mycket liv i denna lilla.
Måtte du alltid få förbli precis sån du är just nu. Jag har stor förhoppning om det! 
Sibiriska katter är underbara!😀😍
Mjau!

Kommentarer

Jag är intresserad av en kattunge/att bli fodervärd!

Namn

E-post *

Meddelande *

Populära inlägg